Med en algebehandling af taget slipper du af med de grimme alger. En årlig algebehandling af dit tag forlænger tagets levetid.

Vente ikke med algebehandlingen

Dit taget kan ser rent ud i tørvejr. men når taget bliver vådt, kan man se hvor slemt det er angrebet. Mange vælger først at få taget algebehandlet, når algerne er synligt, og det er ikke altid den optimale løsning. efter at algebehandling er påført, kan der gå op til 9- 11 måneder. Og det betyder at man skal kigge på et tag med alger i alt for lang tid. Derfor er det smartere at forebygge med en årlig algebehandling så sikre man nemlig at taget aldrig bliver angrebet og man derved skal kigge på et tag med alger og lave i flere måneder. Udover udseendet er der en række ting som du vil kunne forebygge ved at have et algefrit tag. Blandt andet mindsker du risikoen for:

  • Frostsprængninger af taget.
  • At tagsten forskubbes.
  • utæt tag

Den bedste årstid at algebehandle et tag

Som udgangspunkt kan man algebehandle tage hele året, så længe det er tørvejr og +1 grad. Dog viser vores erfaring at det bedste tidspunkt er fra start Maj/Juni til slut November/December alt efter temperaturen.


Hvad er Alger

Alger er små planter, og der findes tusinde vis af forskellige former for alger. Alger er en enkeltcelle organisme og findes overalt i naturen. Algerne er oftest grønne, men kan også være røde, gule og grønne nuancer. Algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen, og det er med til at skabe revner hvori fugten binder sig.

Få fjernet algerne på dit tag

Lad et professionel firma fjerne algerne, De ved hvad der skal gøres og har masser af erfaring indefor området. Gribskov Tag og Facaderens Fjerner alger med en professionel, miljørigtig algebehandling, og få det flotte udseende tilbage på tag, terrasse og facade.