Går du med ide om at lave lidt om i dit hjem, Så skal der tit ikke så meget til for at skabe et nyt look. Det kan være nok at rette eller lave om på små detaljer i hjemmet. Så som at ændre på stilen eller farven på dine gardiner.

Selv om man til til tider kan glemme hvor meget farve eller form på ens gardiner. Så har det en stor betydning når du træder ind i rummet.

Der er mange hurtig muligheder for at købe gardiner men hvorfor ikke selv bruge din symaskine og lave noge selv. som du stolt kan vise frem.

 Nu når du har fået modet til at tage din symaskine frem, og skulle det ske at din ikke virker som da du købte den. Så er der jo lige nogle ting vi skal have slået fast. Symaskiner skal serviceres. Det er lige så vigtigt som at bilen skal til service. Og bor du i København Så ligger Leif Jensen & Co. Symaskiner på Nørrebro som laver reparation og servicering af symaskiner i københavn.

Står du nu efter at have læst denne artikkel og vil lave dine egne gardiner men ikke har en symaskine. Så kan Leif Jensen & Co. Symaskiner også være behjælpelig med den helt rigtig model til dit behov. Så løft røret og ring til dem på telefon : 3539 2213 eller kik forbi deres hjemmeside https://symaskiner-lj.dk

Folk har meget forskellige hjem og farvevalg på væggene, samt møblement. Derfor kan der være en rigtig god ide at se om du kan lave nogle farve prøver, hvis du ikke selv er 100% sikker på dit farvevalg.

Når du har valgt farven så er det ud og skaffe det rette materiale til gardinstoffet. også i gang med at hygge dig sammen med din symaskine. Der er masser af steder på nettet, hvor du kan finde forskellige ideer, Du kan også kontaktet Leif Jensen & Co. Symaskiner som også har en stor syklub, med mange former for syning brodering m.m

Så der er ingen undskyldning for ikke at være kreativ!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her